VİRANŞEHİR'DE 65 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

9.06.2017 14:30:00

“ İlçe Kaymakamı Bld. Başkanvekilimiz Sayın Ömer Çimşit ve Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi, Öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı ” Viranşehir’de 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılsonu nedeniyle İlçenin 3 Okulunda Karne dağıtım töreni düzenlendi. İlçenin Uluğbey, İsmet Öztop ve Fetullah Bayram Okullarında düzenlenen Karne töreninde İlçe Kaymakamı Belediye Başkanvekilimiz Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş Öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Karne dağıtım töreninde öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkanvekilimiz Sayın Çimşit, Öğrencilerin zorlu bir sezonu geride bıraktığını belirterek, Karnelerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Öğrencilere yıl sonunda yapacakları tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunun Sayın Çimşit, “ Bir Eğitim-Öğretim yılının daha sonuna geldik. Bir yıllık çalışma temposu ve harcanan emek, ortaya koyulan performans karşılığı çocuklarımızın hak ettiği Karne günü geldi çatı. Bu gün Anne- babalar çocuklarından daha heyecanlı olduklarını biliyoruz Karrnenin içindeki notlar ne olursa olsun; çocuklarımızın ürünü olduğunu unutmadan, sevinci ortak ederken üzüntülerini hoşgörüyle karşılayalım. Bu duygu ve düşüncelerle Eğitim Camiası da yer alan Öğretmen ve idarecilerin yanında çocuklarımıza iyi bir tatil diliyorum Bunu hak ettiklerini düşünüyorum ” diye konuştu. Düzenlenen ödül töreninin ardından Sayın Çimşit, Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi ve beraberindekilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.