DOĞALGAZ GENEL MÜDÜRÜ NURİ BAŞ, BELEDİYE BAŞKANVEKİLİMİZ SAYIN ÇİMŞİT İLE GÖRÜŞTÜ

8.06.2017 10:58:00

Viranşehir’de halkımızın 2018 yılında Doğalgaz’a kavuşması için ilçeye gelen AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Genel Müdürü Nuri Baş, Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural ve Doğalgaz Yapım Mühendisi Necip İlboz’dan oluşan heyet, Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcımız Arslan Çiftçi’yi ziyaret ederek ile bir ön görüşme gerçekleştirdi. Belediye Başkanvekilimiz Sayın Çimşit ile görüşen AKSA Doğalgaz yetkilileri, ziyarette Halkımızın 2018 yılında Doğalgaz’a kavuşacağını müjdeledi. AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Şirketi ile ön görüşmede bulunduklarını kaydeden Başkanvekilimiz Sayın Çimşit ise, ilçe sanayisine ve yaşam kalitesine katkı sağlayacak olan doğalgazın Viranşehir’e en kısa sürede getirilmesi için İlgili şirket yetkilileri ile görüş alış verişinde bulunduklarını söyledi. Sayın Çimşit, doğalgazın ilçemizde faaliyete geçirilmesi için altyapı çalışmalarının başlatılması ile birlikte 2018 yılında Halkımızın doğalgaza kavuşacağını sözlerine ekledi.