SKG MÜDÜRÜ ÜMMÜ GÜLSÜM AVCI BAŞKAN YARDIMCIMIZ SAYIN ÇİFTÇİ'Yİ ZİYARET ETTİ

8.06.2017 10:27:00

Viranşehir SGK İlçe Müdürü Ümmü Gülsüm Avcı, Şef Mustafa Demircan ve İş Yeri tescil e-bilgilendirme servis memuru Resul Algın, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette SGK İlçe Müdürü Avcı, Başkan Yardımcımız Sayın Çiftçi ile 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun 18. Maddesinin 6. Fıkrası ile 127272010 tarihi ve 27579 sayılı Remi gazetede yayımlanan Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği’nin 40.maddesinin 7. Fıkrasına istinaden Belediyemizde çalışan işçilerin geçici iş göremezlik ödemelerinin mahsuplaşma konusunda bir ön görüşme yaptı. Yapılan ön görüşme ile protokol imzalanması için mutabakat istendi. Görüşmede Kurumumuz bünyesinde çalışan işçilerimizin istirahatli oldukları dönemler için almakta oldukları geçici iş göremezlik ödeneğini almaları için İl Müdürlüğüne gelmelerinin artık gerekmediği imzalanacak olan protokol sonrası iş göremezlik ödeneklerinin alabilme süresinin kısalacağı belirtildi. Yaklaşık 1 saat süren ön görüşmenin ardından SGK İlçe Müdürü ve beraberindekiler kurumumuzdan ayrıldı.