BELEDİYEMİZ HAZIR BETON ALIM İHALESİ YAPILDI

8.06.2017 10:05:00

Viranşehir’de Belediyemiz İlçenin muhtelif yerlerinde kullanılmak üzere 2 Bin m3 “ Hazır Beton Alım ” İhalesi gerçekleştirdi.

Belediyemiz toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi başkanlığında ve Komisyon üyelerinin huzurunda gerçekleşen “Hazır Beton Alım ” İhalesine 2 istekli katıldı. Kamu ihale Kanununun 19.maddesine göre açık ihale usulü ve Basına açık şeffaf bir şekilde yapılan ihalede isteklilerin vermiş oldukları teklifler komisyon üyelerince okunup incelendi. Tekliflerin ardından Komisyon açık oturumu kapatarak kapalı oturuma geçti. Kapalı oturumda yapılacak olan değerlendirmenin sonucunda yaklaşık maliyete yakın teklif veren isteklinin teklifi değerlendirilecek olup sonuç isteklilere ekap üzerinden elektronik posta yoluyla iletileceği belirtildi.