BELEDİYEMİZ RAMAZAN YARDIMI İÇİN KOLLAR SIVADI

8.06.2017 10:00:00

Viranşehir’de Kayyum Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Ramazan ayı nedeniyle sosyal yardımlar çerçevesinde ilçe halkına “ Ramazan yardımında ” bulunacaklarını söyledi.

Bu kapsamda çalışmalarına hız veren Belediyemiz, Ramazanda da fakir ve fukaranın umudu oluyor. Yardım çalışması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, 603 Muhtaç Asker ailesine 2 defa 260 TL olmak üzere toplamda 160 Bin TL nakdi yardım yapacaklarını ve aynı zamanda İhtiyaç sahibi vatandaşlara da 750 Paket Gıda yardımında bulunacaklarını kaydetti. “Sizlerin Sorumluluğu bizlerin Omuzları ve Boynundadır ” Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olması münasebetiyle, Halkımıza ulaşmak anlamında böyle bir çalışma yürüteceğiz diyen Sayın Çimşit, “ Eğer ulaşamazsak bunun sorumluluğu bizlerin omuzlarında bizlerin boynundadır. Bizler bu sorumluluğumuzun bilincinde hareket ederek fakir ve yoksul ailelere hiçbir fark gözetmeksizin onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Buradan eğer ulaşamadığımız aileler varsa açık ve net bir şekilde ifade ediyorum, sizler bizlere bildirebilirsiniz bizlerde elimizden geldiğince sosyal yardımlarımızı mali imkanlar çerçevesinde ulaştırmak için gayret göstereceğiz. Sizlerden bu konu hakkında gerekli hassasiyeti bekliyoruz ” diye konuştu.