BELEDİYEMİZ BÜNYESİNDE YENİ ZABITALAR GÖREVE BAŞLADI

7.06.2017 10:51:00

Belediyemiz bünyesinde 6 Aylık Kamu görevi yürütecek olan 15 yeni Zabıta göreve başladı.

Yeni göreve başlayan Zabıta memurları ile Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.Toplantıda Başkan Yardımcımız Sayın Çiftçi, 2’isi bayan olmak üzere toplamda 15 yeni zabıta memurunun bugün itibari ile göreve başladığını belirterek, başarı dileklerinde bulundu.Zabıta Müdürlüğü personel sayısının 40’a yükseldiğini aktaran Sayın Çiftçi, denetimlerin artan zabıta sayısı ile birlikte daha sağlıklı bir şekilde yürütüleceğini kaydetti.Düzenli bir kent için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini anımsatan Sayın Çiftçi, "Vatandaşların güvenli ve kaliteli hizmet alabilmeleri için uygulanan denetimler, artan zabıta sayısı ile birlikte daha sağlıklı bir şekilde yürütülecek. Zabıta personel sayımız yeni gelen 15 zabıta memuruyla birlikte 40’a yükseldi. Güçlenen zabıta kadrosu ile hem denetleyici hem de eğitici bir tutum izleyeceğiz. Daha düzenli bir kent için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." diye konuştu.