BELEDİYEMİZ HALK TOPLANTISI DÜZENLEDİ

7.06.2017 08:20:00

Viranşehir’de Belediyemiz tarafından vatandaşların İstek, Şikâyet ve önerilerini değerlendirmek amacıyla “ Halk toplantısı ” düzenledi.

Belediyemiz meclis toplantı salonunda saat 14:00’da Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit Başkanlığı’nda gerçekleşen “ Halk Toplantısı’na ”,Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, STK Temsilcileri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantının başlangıcında Belediyemizin son durumu hakkında kısa bilgi veren Başkanvekilimiz Sayın Ömer Çimşit, Şeffaf Belediye olduklarını belirterek, kurum kasasında bulunan toplamda 8 Milyon’a yakın paranın var olduğunu ve bunu basın aracılığıyla ilçe halkına duyurulduğunu söyledi. Açıklamanın ardından Mahalle muhtarları, istek, şikayet ve önerilerini Belediye Başkanvekilimize ileterek çözüm yolunda çalışma istedi. Önerileri pür dikkatle dinleyen Başkanvekilimiz Sayın Çimşit ise, çözüm yolunda vatandaşla el ele verip ilçeye en iyi hizmeti yapmak için çaba göstereceklerini söyledi. Şikayet öneri ve isteklerinin arasında en dikkat çeken konu ise, kırsal mahallelerde taziye evlerinin yapılması oldu. Elektrik, Su, yol, İlaçlama, Temizlik vb gibi birçok konuların dile getirildiği toplantıda Başkanvekilimiz Sayın Çimşit, “ Halkımızın hizmet konusunda beklentisinin en üst seviyede olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun bilincinde hareket ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ancak hizmet konusunda biraz geç kaldığımızı belirtebiliriz. Buğun bu amaçla yapılacak ve yapılması gereken hizmetlerin ortaya çıkarılması için Halk toplantısı düzenledik. Muhtarlarımız isteklerini bizlere ilettiler. Bizlerde gerekli hizmetlerin yapılması için birim müdürlerimize talimat verdik. İnşallah en kısa sürede çalışmalar yapılır ve ilçemizde hiçbir sorun kalmaz ” diye konuştu. Ayrıca toplantıda yapılan hizmetlere de değinen Sayın Çimşit, Ramazan’da Belediye olarak 603 Muhtaç Asker Ailesine 750 Paket Gıda yardımı yapacaklarını ve daha sonraki günlerde ise Belirlenen İhtiyaç sahibi vatandaşlara tekrar 50 Bin Adet Giyim yardımında bulunacaklarını kaydetti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan Halk toplantısı yaklaşık 3 saatin ardından sona erdi.