BELEDİYEMİZ`DEN YOL AÇMA ÇALIŞMASI

6.06.2017 09:54:00

“ Halkımıza Hayırlı Uğurlu Olsun ”

Viranşehir'de Belediyemiz, çıkmaz ve ara sokaklarda yol açma çalışması başlattı.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçenin Tekke Mahallesi 125. sokakta bulunan 1. çıkmazda başlatılan çalışma ile mahalle sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği yol hasreti giderildi.

Söz konusu sokaklarda yol genişletme ve çıkmaz sokakları ana yollara bağlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda, 125. Sokak 1. Çıkmaz’da bulunan yapı yıkılarak yola dönüştürüldü.

Bu bağlamda Yol açma çalışması ilk kepçe darbesi ile başladı. Tekke mahallesinde bir vatandaşa ait olan yapı hak tarafından hiçbir talepte bulunmayarak, Belediyemiz ekiplerince yıkımı gerçekleştirildi. Çıkmaz sokakta yapılan yıkımın ardından yol Karacadağ caddesine bağlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Konu ile olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Halkın taleplerini dikkate alarak Mahalle sakinlerinin yıllardır çektiği yol özlemini giderdiklerini, yapılan çalışma neticesinde mahalle sakinleri ve vatandaşların artık rahat ulaşım sağlayacağını söyledi.

Açılan yeni yol ile Vatandaşlara rahat bir nefes aldırdıkları sözlerine ekleyen Sayın Çimşit , " Göreve geldiğimiz günden itibaren tıkanık noktaları açmak sureti ile yeni sokak ve caddeleri daha kullanılır hale getirmek için kolları sıvadık. Bu gün Tekke Mahallemizde bir yıkım gerçekleştirdik. Sokağın içinde bulunan ev çıkmaz sokak hüviyetindeydi. Bizlerde bu doğrultuda başlatmış olduğumuz çalışmada çıkmaz sokağı genişleterek daha güzel hale getirdik. Sokağımız başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm İlçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun " diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise, Belediyemiz yetkililerine ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.