BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇİMŞİT PARK YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

8.6.2018 10:53:00

Viranşehir Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, yapımına devam eden park çalışmalarını inceledi.

İlçeye kazandırılan Bahçelievler Mahallesi parkı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit’e Belediye Başkan Yardımcılarımız Mahmut Şık, Arslan Çiftçi İbrahim Çoban ve Park Bahçe Müdürümüz Mithat Kemal Alay eşlik etti.

Viranşehir Belediyesi olarak halka yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Vekilimiz Çimşit,  Şuan itibari ile parkımızın yapımı hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu vesile emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bu parklarla sınırlı kalmayıp Buna bağlı olarak birçok mahallemizde de küçük çaplı parklar yapıyoruz. Bunların tamamlanması ile beraber İlçemiz yeşil ve parkları ile daha güzel ve yaşanılabilir bir kent hale gelecektir ” diye konuştu.

Başkan Vekilimiz Çimşit, öte yandan ilçede yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşlara göstermiş olduğu sabır ve sağduyudan ötürü teşekkür ederek, Her geçen güzelliklerin ortaya çıktığını ifade ederek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.