VİRANŞEHİR BELEDİYEMİZE YENİ BAŞKAN YARDIMCISI ATANDI

7.06.2018 17:32:00

Viranşehir Belediyemiz Başkan Yardımcılığına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli getirildi.

Viranşehir Kaymakamı İlçe Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, İbrahim Çoban ve birim müdürlerimiz ile Belediye’de yapılan toplantıda Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli’nin Belediye Başkan yardımcılığına görevlendirildiğini açıklandı.

Toplantıda konu ile ilgili olarak İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Mevcut 4 Belediye Başkan yardımcısının yanı sıra Belediye Başkan yardımcılığı için 2 boş kadronun olduğunu belirterek, memur kadrosunu Aladdin Milli ile doldurduklarını söyledi.

Yapılan görevlendirme ile Belediyedeki işleri daha da hızlandırmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Vekilimiz Çimşit, boş kalan son belediye başkan yardımcılığı kadrosunu da önümüzdeki süreçte değerlendireceklerini kaydederek, Aladdin Milli’ye yeni görevinde başarılar diledi.