VİRANŞEHİR BELEDİYEMİZDEN 4 ARSA SATIŞ İHALESİ

7.06.2018 15:48:00

Viranşehir Belediyemiz, mülkiyeti belediyemize ait 4 arsanın satış ihalesini gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan 4 arsanın satış ihalesi yapıldı.

Belediye toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık ve komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ihaleye 1 istekli firma katıldı.

İki arsa için teklif veren istekli firma’ ya, açık oturumdan sonra yapılan kapalı oturumun ardından metrekaresi 755 TL’den 2 arsa satılırken, diğer iki arsanın satışı ise, önümüzdeki günlerde tekrar ihaleye çıkarılacağı belirtildi.

İhale sonrası kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Halaf Kete, ihaleye katılan istekliye firmaya teşekkür ederek ihalenin her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

İhalenin sonucu komisyon tarafından yapılacak olan değerlendirmenin ardından netlik kazanacak.