BELEDİYEMİZ ASFALT SEZONUNA DEVAM EDİYOR

4.6.2018 16:12:00

Viranşehir Belediyemiz, havaların ısınması ile birlikte 2018 yılı asfalt çalışmalarına başladı.

Viranşehir Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt sezonu Karakuzu mahallesinden sonra İncirli mahallesi iç yollarının asfaltlama çalışmaları ile start verdi.

Viranşehir Belediye Başkan yardımcımız Halaf Kete İle birlikte İncirli mahallesinde startı verilen 5. kilometrelik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan çalışmalarla ilgili bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete, işçilerle yakından ilgilenip sohbet etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcımız Halaf Kete, 2018 yılı asfalt sezonunu Karakuzu ve şimdi ise İncirli Mahallesinde açtıklarını belirterek, programda olan 3.Kilometrelik mahalle içi asfaltlamayı 5.Kilometreye çıkardıklarını söyledi.

Hedeflerinin 2018 yılında 100 kilometre asfalt yapmak olduğunu söyleyen Başkan Yardımcımız Halaf Kete, Viranşehir Belediyesi olarak ayırım yapmadan ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını kaydetti.