BELEDİYEMİZDEN TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ HİZMET BİNASI

15.05.2018 10:54:00

Viranşehir Belediyemiz tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılacak.

İlçenin yenişehir Mahallesinde 2155 ada 3 nolu parsel üzerinde yapılacak ve 650 Bin TL’ye mal olacak hizmet binası, 6 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Temizlik İşleri Müdürlüğüne daha rahat bir ortamda hizmet ve çalışmalarını yürütebilmesi için yeni hizmet binası yapacaklarını söyledi.

Belediyemiz hizmetlerinin yanında çalışma ortamlarının da ağını genişletmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Vekilimiz Çimşit, 650 Bin TL’ye mal olacak ve 180 gün iş gününde bitirilecek hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.