VİRANŞEHİR BELEDİYEMİZ ANNELERİ UNUTMADI

15.05.2018 10:05:00

Viranşehir Belediyemiz Kadın ve aile hizmetleri müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mesleki eğitim kurslarında dikiş -nakış, okuma -yazma ve kuran kursunda eğitim gören kursiyerlere yönelik düzenlenen anneler günü etkinliği yapıldı.

Aynı etkinlikte dikiş nakış kursiyerlerimizin ürünlerinden oluşan sergi açılışı gerçekleşti.

Viranşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen programa Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, kursiyerler ve anneler katıldı.

Yapılan etkinlikte önce kursiyerlerin hazırlamış oldukları el emeği göz nuru çalışmalar sergilendi. Burada bulunan misafirlere Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit karanfil dağıtarak annelerin gününü kutladı. Akabinde kursiyerlere sertifikaları verildi. Urfa sıra geceleri ekibinin çiğ köfte eşliliğinde söylemiş olduğu türküler ile kadınlar güzel bir gün geçirirken çekilen halaya Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'te eşlik etti.

Programa katılan bayanlar Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit'e böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti.