BELEDİYEMİZDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ÇANAKKALE GEZİ TURU

14.05.2018 13:31:00

Viranşehir Belediyemiz, Kültürel etkinlikler kapsamında Şehit Aileleri ve gazilere yönelik Çanakkale gezi turu düzenledi.

Şehit Aileleri ve gazilerin yalnız olmadığını, her daim onların yanında olduğunu hissettirmek anlamında Belediyemiz,2 Günlük Çanakkale gezisi düzenledi. Düzenlenen Gezi turuna Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fethi Ekinci, Dernek üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

Viranşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı’nın koordinesinde gerçekleşen 2 günlük turda Şehit Aileleri ve Gaziler, Çanakkale şehitliğini gezdi. Şehitlikte şehit kabirlerini ziyaret eden Şehit Aileleri ve Gaziler, duygu dolu anlar yaşadı. Oldukça keyifli ve unutulmaz bir tur yaşanan Şehit Aileleri ve Gaziler, Belediyemiz’e teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Belediye olarak Şehit Ailelerine ve Gazilere büyük önem verdiklerini, onlara farkındalık oluşturmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek anlamı 2 günlük Çanakkale gezi turu düzenlediklerini söyledi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleşen gezi turuna çok sayıda Şehit Ailesi ve Gazinin katılım sağladığını sözlerine ekleyen Başkan Vekilimiz Çimşit, Bu ve buna benzer etkinliklerin sürmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.