BELEDİYEMİZ RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI

14.5.2018 09:15:00

Viranşehir Belediyemiz yaklaşmakta olan Ramazan ayı münasebetiyle Viranşehir'de bulunan tüm camilerde temizlik çalışması başlattı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, “ Vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayabilmek için ekiplerimiz ilçede bulunan camilerde temizlik çalışmalarına başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamda yapabilmeleri olanak sağlamak amacıyla cami içerisinde bulunan halıların dezenfekte işleminden bahçe temizliğine kadar tüm bakım işlemlerini yaparak vatandaşlarımızın hijyenik bir ortamda ibadet etmeleri için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.