BELEDİYEMİZ KURSİYERLERİNDEN RESİM SERGİSİ

11.5.2018 13:46:00

Kültürel ve Sanatsal etkinliklere büyük önem veren Belediyemiz, çeşitli kurslar düzenlemeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Belediyemiz bünyesinde Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan resim sergisinde hünerlerini gösteren tecrübeli eller, hazırladıkları yağlı boya ve karakalem çalışmasını sergileyerek sanatseverlerle buluşturdu.

Çok sayıda kursiyerin katılım sağladığı ve 52 eserden oluşan sergi 07 Mayıs günü ziyarete açılıp 14 Mayıs günü son bulacak.

Konu ile ilgili olarak Viranşehir Kaymakamı Belediye Başkan Vekilimiz Ömer Çimşit, Belediye olarak Öğrencilerin ve gençlerin sanatla buluşmasını hedeflediklerini belirterek, bu amaçla açılan kurslara çok sayıda gencin katılım sağladığını söyledi.

Belediyemiz bünyesinde açılan resim sergisinde oldukça başarılı olan kursiyerlerin 52 eseri sanatseverlerle buluşturduğunu sözlerine ekleyen Başkan Vekilimiz Çimşit, “ Öğrencilerimizin hazırladıkları eserler çok güzel eserlerdir. Bu tür sanatsal çalışmaları kurum olarak her zaman destekliyoruz. Bu vesile ile sergiye büyük emek veren kursiyerlere ve Öğretmenlerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ” Dedi.