BELEDİYEMİZ HALK TOPLANTISI DÜZENLİYOR

4.06.2017 00:50:00

Viranşehir’de Kayyum Belediyemiz, Halka hizmet noktasında “ Halk Toplantısı ” düzenliyor.
Belediyemiz meclis toplantı salonunda Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit başkanlığında,06.06.2017 Salı günü saat 14:00’da düzenlenecek olan “Halk toplantısında ” vatandaşların, İstek, Şikâyet ve önerileri görüşülecek.
Konu ile ilgili olarak Belediyemiz tarafından yapılan duyuruda; “Vatandaşların, istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, mahalle muhtarlarının, STK temsilcilerinin, Belediye Başkan Yardımcılarının ve birim müdürlerimizin katılımı ile 06.06.2017 salı günü saat 14:00 da belediye meclis toplantı salonunda ''Halk Toplantısı’ ‘düzenlenecektir. Toplantı Belediye Başkan vekili ilçe kaymakamı Sayın Ömer Çimşit başkanlığında yapılacaktır ” denildi.
Halk toplantısı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit , “ Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz ” diye konuştu.