BELEDİYE HEYETİMİZ İFTAR'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

1.06.2017 14:31:00

Viranşehir Kayyum Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık ve Arslan Çiftçi’ den oluşan heyetimiz, Maneviyatın yüksek olduğu bir günde birlik ve beraberliği pekişmesi anlamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Halka açık 1500 kişilik için kurulan İftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçenin Azadi Mahallesinde Viranşehir Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) okulunda düzenlenen İftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Belediye Başkan Yardımcılarımız Halaf Kete, Mahmut Şık Arslan Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, ŞUSKİ Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin İftar davetine vatandaşlar yoğun katılım gösterirken İftar programında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanvekilimiz İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit, “ Maneviyatı yüksek ve İslam Alemi için önemli aylardan biri olan mübarek Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu bugün yaşadık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazan ayının güzel yönlerinden biri de bir araya gelmektir. Paylaşmaktır. Kardeşliğimizi pekiştirmektir. Esnafıyla, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla bir araya gelmektir. Bu vesile ile düzenlenen İftar programının hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ” diye konuştu. Açıklamanın ardından okunan ezan ile birlikte Belediye Heyetimiz vatandaşlarla birlikte İftarını açtı. Mobil Mutfak Hizmet Aracı ile hazırlanan Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına çok sayıda kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. Grup Sema İlahi dinletisi eşliğinde maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan Viranşehirliler, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ederek hayır dualarında bulundu. İftardan sonra Viranşehir’de ve Viranşehirlilerle aynı sofrada iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, mağdur ailelere gıda yardımında da bulunacaklarını söyledi. Mağdur ailelerin Gıda yardımı için ŞUSKİ’ye isim yazdırmalarını isteyen Başkan Çiftçi, 13 ilçede iftar yemekleri vermeye devam edeceklerini kaydetti.