Duyurular

BELEDİYEMİZ MEVSİMLİK İŞÇİ SINAV KURULU İLANI

13.3.2018 14:41:00
Duyurular

Belediyemizde çalıştırılmak üzere toplam 21 mevsimlik kamu işçisinin seçimi için sözlü ve uygulamalı sınav yapmak üzere Belediye Başkanlığımızın 02.03.2018 tarih ve 900-129 sayılı Oluru ile Sınav Kurulu oluşturulmuştur. Yapılan değerlendirmede Belediyemizde  çalıştırılmak üzere 3 ekskavatör operatörü,11 kamyon şoförü ve 7 beden  kamu mevsimlik işçisi çalıştırılması için  müracaat edenler arasında İŞ-KUR tarafından ilana çıkıldığı, Belediye web sayfasında yayınlandığı ilanın sosyal medya aracılığı ile tüm halkımıza duyuru yapıldığı tespit edilmiştir. Müracaat edenlerin listelerinde belirtilen kişiler arasında 02.03.2018 Cuma günü saat 10,00'da katılımcıların, halkın ve basının huzurunda açık olarak noter kurası ile talebin 3 katı kadar asil ve yedek kişiler belirlenmiştir. Sözlü ve uygulamalı sınavın 05.03.2018 pazartesi günü saat 10.00’da ve saat 14.00’te yapılmıştır. Sınav Kurulunun yapmış olduğu değerlendirmede sözlü ve uygulamalı olarak yapılan sınavda şoför ve ekskavatör operatörlerinden araçları en iyi kullanan ve araç kullanım belgeleri uygun olanlar ile beden işçilerinden de inşaat işlerinde en iyi çalışabilecek olanlar mülakatla seçim yapılarak Sınav Kurulunun 06.03.2018 tarihli Kararı ile belirlenmiştir.

Mevsimlik kamu işçisi olarak işe alınmaları uygun görülen ve yapılan güvenlik soruşturmaları sonucu olumlu olan aşağıda adı soyadı ve TC. Kimlik numaralı yazılı toplam 21 kişinin Belediyemizde mevsimlik kamu işçisi olarak işe alınmaları uygun görülmüştür. Bunların işe giriş belgelerini Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanen tebliğ olunur.