Başkanın Mesajları

BAŞKAN EKİNCİDEN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

24.07.2019 13:41:00
Başkanın Mesajları

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Basın hayatında önemli dönüm noktasını teşkil eden basında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Çoğu zaman verdikleri emeği ve yaşadıkları zorluğu göremediğimiz basın mensuplarımızın meslek grupları arasındaki yeri son derece kıymetlidir. Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımızın toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uygun şekilde kamuoyunu yaşanan gelişmelerden haberdar etmesi, halkımızı bilgilendirmesi demokrasimizin gelişmesi ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle ilçemizde hizmet veren Basın Mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar başarılar dilerim.